چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ترامپ مانع از حضور ظریف در نشست سازمان ملل شد

ترامپ مانع از حضور ظریف در نشست سازمان ملل شد نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» دوشنبه شب در توئیتی گزارش داد که دولت آمریکا ورود محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران به نیویورک به منظور شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل را ممنوع کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر ظریف قرار بود برای سخنرانی در یکی از نشست‌های سازمان ملل متحد به نیویورک عزیمت کند، که آمریکا روادید برای وی صادر نکرده است.

 

این در حالی است که آمریکا به عنوان میزبان سازمان ملل متحد موظف است، برای تمامی هیات دیپلماتیک عضو این نهاد بین الملل روادید صادر کند.

 

ترامپ بیم دارد که ظریف در نشست آتی سازمان ملل جنایت او برای فرمان ترور سپهبد قاسم سلیمانی را مطرح کند و مانع از حضور وزیر امور خارجه ایران در این نشست و فضای رسانه ای که علیه رییس جمهوری آمریکا شکل می گرفت، شود.

 

علیرضا میریوسفی رایزن مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در پاسخ به خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: هنوز جوابی در این زمینه به دست نمایندگی نرسیده است.

 

پیشتر سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از سفر ظریف به نیویورک خبر داده و گفته بود،در صورت مهیا شدن شرایط (صدور روادید) وزیر امور خارجه ایران اواسط دی‌ماه برای شرکت در اجلاس ویژه شورای امنیت به نیویورک سفر می‌کند.

 

وی اعلام کرده بود:اواسط ماه جاری (دی ماه) اجلاس ویژه شورای امنیت درباره اهداف "منشور" در ۷۵ امین سالگرد تشکیل سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار می‌شود.

 

دولت آمریکا روز چهارشنبه ۳۱ ژوئیه (۹ مرداد) در یکی دیگر از رفتارهای دوگانه خود، ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرد؛ این اقدام واشنگتن که از یک سو تظاهر به تنش زدایی و تمایل به مذاکره می‌کند و از سوی دیگر بر درب دیپلماسی قفل می‌زند، واکنش‌ها و بازتاب گسترده‌ای از سوی کشورها، نهادها و رسانه‌های بین المللی به دنبال داشت.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار